Projekty UE

Projekty UE

Catering okolicznościowy biznes dr. horaka podkarpacie

Restauracja Sabatini (firma „DAJK-RES”E.J.KOŁCZ) realizuje projekt pn.: Dywersyfikacja i uodpornienie na przyszłe kryzysy firmy „DAJK-RES” E.J. KOŁCZ w ramach dofinansowania z Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności, Komponentu A „Odporność i Konkurencyjność Gospodarki”, Inwestycji A1.2.1 „Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności”, współfinansowanego ze środków z Instrumentu na rzecz Odbudowy i Zwiększania Odporności.

Celem projektu jest dywersyfikacja działalności, polegająca na wprowadzeniu na rynek nowych usług tj.: pudełkowej diety wegetariańskiej oraz pudełkowej diety dla diabetyków z niskim indeksem glikemicznym. Zakres rzeczowy planowanej inwestycji dotyczy zakupu maszyn i urządzeń w celu stworzenia innowacyjnej linii produkcyjnej, modernizacja pomieszczenia, polegająca na wykonaniu robót budowlanych i instalacyjnych, dostosowujących pomieszczenie kuchni do obowiązujących przepisów technicznych i sanitarnych. Ponadto, dodatkowym celem przedsięwzięcia jest poszerzenie grona Odbiorców/Klientów, dzięki zdobyciu nowych rynków zbytu poprzez wprowadzenie działań Digital Marketing diet specjalistycznych. Zaplanowano stworzenie strategii promocji i pozyskiwania klientów oraz rozbudowę zaplecza cyfrowego do podtrzymywania relacji z klientami.

Całkowita kwota realizacji przedsięwzięcia: 625 947,00 PLN

Całkowita kwota wydatków kwalifikowalnych: 508 900,00 PLN

Dofinansowanie z UE: 458 010,00 PLN Realizacja projektu w ramach Umowy o dofinansowanie Nr: POD.01.03-IW.01-4222/24-00 z dnia 27.12.2024 r. .

Catering dania z dowozem Rzeszów